.

.

Ξενόγλωσση Βιβλιοθήκη

Vettius Valens

Μια πλήρης μετάφραση (από τα αρχαία ελληνικά στα αγγλικά) της Ανθολογίας, που γράφτηκε από τον αστρολόγο του 2ου αιώνα, τον Vettius Valens. Ο μεταφραστής είναι ένας συνταξιούχος κλασσικιστής λόγιος, ο Mark Riley, ο οποίος ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το αγγλικό κείμενο σε μορφή pdf και το θέτει στη διάθεση του κοινού, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.Αυτή η τόσο αξιόλογη, όσο και σπάνια εργασία, προς διευκόλυνση των αναγνωστών, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα σε 5 αναρτήσεις.

περισσότερα
Carol Wiggers

Η Carol A. Wiggers ήταν μαθήτρια της Olivia Barclay και, μαζί με την Sue Ward και την Deborah Houlding, θεωρείται από τις σπουδαιότερες αστρολόγους στον κλάδο της ωριαίας.
Ίδρυσε στην Αμερική μια σχολή παγκοσμίου φήμης όπου οι τελειόφοιτοι σπουδαστές λάμβαναν το δίπλωμα του Horary Practitioner Diploma Course.

περισσότερα
William Lilly

Μικρό Βιογραφικό του W. Lilly
Εισαγωγή στο Christian Astrology
Christian Astrology, Τόμος I. (An Introduction to Astrology)
Christian Astrology, Τόμος II. (The Resolution of all manners of Questions and Demands)
Christian Astrology, Τόμος III. (An Introduction to Nativities)

περισσότερα
Guido Bonnati

The Astrologer’s Guide or Anima Astrologiae

περισσότερα
John Gadbury

Βρετανός αστρονόμος και αστρολόγος που γεννήθηκε το 1628 στην Οξφόρδη. Έχει εκδώσει περί τα 40-50 βιβλία. Το πιο γνωστό βιβλίο του είναι το The Doctrine of Nativities το οποίο περιέχει και ένα πλήρες παράρτημα σχετικά με τον χειρισμό των οίκων στην ωριαία αστρολογία. Ήταν γιος αγρότης και υπήρξε μαθητευόμενος ράφτης, αλλά η δουλειά του δεν τον ικανοποιούσε, μέχρι που ανακάλυψε την αστρολογία. Όταν γνώρισε τον William Lilly έγινε μαθητής του. Σύντομα αποφάσισε να γίνει αστρολόγος ο ίδιος και επιδόθηκε με ζήλο στο αντικείμενο.

περισσότερα
Claudius Ptolemy

- Tetrabiblos

(Προσεχώς)

- Ptolemy’s Centiloquium

(Προσεχώς)

περισσότερα
Henry Coley

The key to the whole art of astrology
(Προσεχώς)

περισσότερα