.

.

Παραδοσιακή Αστρολογία

Το βιβλίο Παραδοσιακή Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή είναι ένα αστρολογικό εγχειρίδιο στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι αστρολογικές τεχνικές που προέρχονται από τα βάθη των αιώνων. Η ύλη του είναι δοσμένη σε μορφή πινάκων, και αυτή του η δομή το καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε απαιτητικού μελετητή της αστρολογίας.

Η πρωτοτυπία του βιβλίου αυτού έγκειται στην έγχρωμη απόδοση των διαφορετικών ενοτήτων, έτσι ώστε η θεωρία, οι τεχνικές και τα παραδείγματα που παρατίθενται, να αφομοιώνονται εύκολα από τον αναγνώστη. Το σημείο, όμως, που κυριολεκτικά μαγνητίζει την προσοχή είναι η ταξινόμηση βασικών αστρολογικών εννοιών και η αντιστοίχισή τους με πλανήτες, οίκους και ζώδια –κάτι που συναντάται για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία.

Copyright ©: Δ. Γιαννακοπούλου 2000

© Copyright 2007. Το υλικό των βιβλίων της Δ. Γιαννακοπούλου διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει ή να εκτυπώσει την ύλη που έχει επιλεχθεί. Τα κείμενα των βιβλίων αυτών, προκειμένου να αναδημοσιευθούν ή να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να συνοδεύονται από την αναφορά σε εμφανές σημείο – κατά προτίμηση πριν την έναρξη του κειμένου- του ονόματος της συγγραφέως και της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr.