.

.

Όροι χρήσης

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ COPYRIGHT
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

Στον ιστοχώρο αυτόν παρουσιάζεται μια αντιπροσωπευτική εικόνα της μέχρι στιγμής αποκωδικοποιημένης αρχαίας αστρολογικής γνώσης. Το υλικό που επιλέχθηκε για δημοσίευση προσφέρει τη δυνατότητα στους ερευνητές-μελετητές να καλύψουν τις απορίες τους και να διεισδύσουν στον τρόπο σκέψης στον οποίο στηρίζεται η ελληνική αστρολογία. 

Όλο το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα είναι αποτέλεσμα κοπιαστικής και πολύχρονης εργασίας της Δέσποινας Γιαννακοπούλου και ως εκ τούτου αποτελεί πνευματικό έργο, το οποίο προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Τα περιεχόμενα της κάθε ενότητας διατίθενται αποκλειστικά για προσωπική χρήση και η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά του ιστοτόπου www.astrothesaurus.gr, καθώς και του αρθρογράφου, συγγραφέα ή μεταφραστή. Οι επισκέπτες της σελίδας οφείλουν να αναγράφουν τα προαναφερθέντα στοιχεία, αμέσως πριν την δημοσίευση του εκάστοτε άρθρου, αποσπάσματος βιβλίου, αστρολογικού χάρτη ή οποιουδήποτε κειμένου προέρχεται από την ιστοσελίδα και έχει επιλεχθεί για αναπαραγωγή. 

Πιο συγκεκριμένα: 

Βιβλία της Δέσποινας Γιαννακοπούλου

Επιλέγοντας καθένα από τα βιβλία της Δ. Γιαννακοπούλου, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει ένα μεγάλο μέρος της ύλης τους ώστε να μπορεί να σχηματίσει μια ικανοποιητική εικόνα για το περιεχόμενό τους. Τα θέματα που περιλαμβάνονται στα βιβλία καλύπτουν όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας. Η ανάλυση και η μελέτη των θεμάτων αυτών έχει γίνει εφαρμόζοντας κατά κύριο λόγο τις πρακτικές της αρχαίας ελληνικής αστρολογίας. 

© Copyright 2007-2009. Το υλικό των βιβλίων της Δ. Γιαννακοπούλου διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει ή να εκτυπώσει την ύλη που έχει επιλεχθεί. Τα κείμενα των βιβλίων αυτών, προκειμένου να αναδημοσιευθούν ή να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να συνοδεύονται από την αναφορά σε εμφανές σημείο – κατά προτίμηση πριν την έναρξη του κειμένου- του ονόματος της συγγραφέως και της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr. 

Ανάλυση ωριαίων χαρτών

Οι χάρτες της ενότητας αυτής και η ανάλυσή τους αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Δέσποινας Γιαννακοπούλου. Η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των χαρτών αυτών είναι ελεύθερη, εφόσον αναγράφεται σε εμφανές σημείο και, αμέσως πριν την έναρξη του κειμένου, το όνομα της συγγραφέως και της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr. 

Άρθρα και μεταφράσεις

Τα περιεχόμενα αυτής της ενότητας έχουν ως κύριο σημείο αναφοράς την αρχαία ελληνική αστρολογία και την εφαρμογή της στο πέρασμα των αιώνων από παλαιούς και σύγχρονους αστρολόγους. Περιλαμβάνονται κείμενα, διαλέξεις, αποσπάσματα βιβλίων, άρθρα και μεταφράσεις, καθώς και χρήσιμες συμβουλές, χάρτες και πίνακες για όσους θέλουν να εντρυφήσουν στην αστρολογική τέχνη, όπως αυτή διδάχτηκε στην αρχαία εποχή και μεταφέρθηκε στην εποχή μας μέσα από πληθώρα κειμένων. Οι μεταφράσεις των άρθρων σε αυτή την ενότητα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr. Έτσι, προκειμένου τα άρθρα αυτά να αναδημοσιευθούν ή να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να αναφέρεται σε εμφανές σημείο και, αμέσως πριν το αναδημοσιευμένο κείμενο, το όνομα του αρθρογράφου, του μεταφραστή και της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr. 

Ελληνική βιβλιοθήκη

Η παρούσα ενότητα περιέχει βιβλία ή αποσπάσματα βιβλίων, τα οποία δεν έχουν συγγραφικά δικαιώματα, αφού πρόκειται για πολύ παλαιές εκδόσεις. 

Κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης των αρχαίων αυτών βιβλίων, κύριο μέλημα υπήρξε η όσο το δυνατόν πιστότερη αντιγραφή τους, προκειμένου να μην αλλοιωθεί στο παραμικρό η γραφή και το ύφος του εκάστοτε συγγραφέα. Επίσης, έχει καταβληθεί σημαντική προσπάθεια ώστε όλα τα βιβλία να γίνουν περισσότερο ευανάγνωστα για τον σύγχρονο αναγνώστη, μέσω μιας καλύτερης σελιδοποίησης, σχεδιασμού και επανασχεδιασμού ορισμένων πινάκων, αστρολογικών συμβόλων κ.λπ. Στις σελίδες των βιβλίων αυτής της ενότητας, στα οποία έχει καταβληθεί προσωπική εργασία, υπάρχει η ένδειξη © www.astrothesaurus.gr. Οι επισκέπτες μπορούν μεν να τα εκτυπώσουν για προσωπική τους χρήση, αλλά δεν επιτρέπεται η έντυπη ή ηλεκτρονική αναπαραγωγή τους, με οποιονδήποτε τρόπο. 


Ξενόγλωσση βιβλιοθήκη

Η παρούσα ενότητα περιέχει βιβλία ή αποσπάσματα βιβλίων, τα οποία δεν έχουν συγγραφικά δικαιώματα, αφού πρόκειται για πολύ παλαιές εκδόσεις. 

© Copyright 2007-2009 www.astrothesaurus.gr. Κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης των αρχαίων αυτών βιβλίων, κύριο μέλημα υπήρξε η όσο το δυνατόν πιστότερη αντιγραφή τους, προκειμένου να μην αλλοιωθεί στο παραμικρό η γραφή και το ύφος του εκάστοτε συγγραφέα. Επίσης, έχει καταβληθεί σημαντική προσπάθεια ώστε όλα τα βιβλία να γίνουν περισσότερο ευανάγνωστα για τον σύγχρονο αναγνώστη, μέσω μιας καλύτερης σελιδοποίησης, σχεδιασμού και επανασχεδιασμού ορισμένων πινάκων, αστρολογικών συμβόλων κ.λπ. Στις σελίδες των βιβλίων αυτής της ενότητας, στα οποία έχει καταβληθεί προσωπική εργασία, υπάρχει η ένδειξη © www.astrothesaurus.gr. Οι επισκέπτες μπορούν μεν να τα εκτυπώσουν για προσωπική τους χρήση, αλλά δεν επιτρέπεται η έντυπη ή ηλεκτρονική αναπαραγωγή τους, με οποιονδήποτε τρόπο. 

Γλωσσάρι

© www.astrothesaurus.gr Τα δύο γλωσσάρια της ενότητας αυτής αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία του ιστοτόπου astrothesaurus και δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο σε έντυπα ή άλλους δικτυακούς τόπους. 

© Copyright 2007-2009 Astrothesaurus