.

.

Ενημέρωση

Αστρολογικά περιοδικά ωριαίας αστρολογίας
29/05/2009

Οι μαθητές της Olivia Barclay και συνεχιστές του έργου της, οι οποίοι ξεχώρισαν και διακρίθηκαν ήταν η Carol Wiggers, η Sue Ward και η Deborah Houlding που στη συνέχεια δίδαξαν στο Qualifying Horary Diploma Course. Η φυσική εξέλιξη των τριών αυτών εξαίρετων μαθητριών της ήταν να ιδρύσουν τη δική της σχολή η καθεμία. Η Carol Wiggers, που ζούσε στην Αμερική, ίδρυσε μια αντίστοιχη σχολή παγκοσμίου φήμης όπου οι τελειόφοιτοι σπουδαστές λάμβαναν το δίπλωμα του Horary Practitioner Diploma Course. Το ίδιο συνέβη. και με τις άλλες δύο μαθήτριες της Barclay, την Sue Ward και την Deborah Houlding που ίδρυσαν τις δικές τους σχολές στην Αγγλία, όπου και ζούσαν.

The World in Transit : 41st AA Conference 2009
24/04/2009

Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο γεγονός στην αστρολογική ατζέντα που αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσει κάποιος. Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2009, στις λίμνες Wyboston κοντά στο Καίμπριτζ, θα γίνει το επόμενο ετήσιο συνέδριο του Astrological Association.

Κομήτης Lulin
27/02/2009

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ενημέρωση, στις 27/2/09 ο κομήτης Lulin σχημάτιζε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο. Το φαινόμενο αποτυπώθηκε σε φωτογραφία από τη ΝΑΣΑ και αναδημοσιεύεται εδώ.

Comet C/2007 N3 (Lulin)
23/02/2009

Ένα ενδιαφέρον άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε από τον Anton Grigoryev. Αναφέρεται στην εμφάνιση του κομήτη Lulin (C/2007 N3) που θα έχει τη μέγιστη προσέγγιση και θα είναι ορατός από τη γη δια γυμνού οφθαλμού από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου. Ο κομήτης θα είναι ορατός τη νύχτα, εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν. Θα έχει μόλις σχηματίσει αντίθεση με τον Ήλιο και τα καλύτερα σημεία-οδηγοί για να τον εντοπίσει ο παρατηρητής του ουρανού θα είναι ο Κρόνος και Regulus.