.

.

Βιβλία της κ.Δέσποινας Γιαννακοπούλου

Η ύλη του βιβλίου Αθλητική Αστρολογία αποτελεί τη συνέχεια της ομώνυμης ενότητας που περιέχεται στο βιβλίο Ωριαία Αστρολογία – Τα χαμένα κλειδιά (σελ. 421-454) και πρωτοδημοσιεύθηκε το 1999.

«Τα Μυστικά Της Ωριαίας Αστρολογίας» είναι η φυσική συνέχεια ενός δημοφιλέστατου βιβλίου της συγγραφέως, που εκδόθηκε το 1999 με τίτλο «Ωριαία Αστρολογία – Τα χαμένα κλειδιά», στο οποίο παρουσιάζεται όλη η διδακτική ύλη της Ωριαίας και έχει γίνει, γνωστό στους ενημερωμένους, περί τα αστρολογικά, αφού πρόκειται για τη μοναδική έκδοση, για την Ωριαία, που κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, αποτελεί τον πολύτιμο οδηγό για όλους, όσους θέλησαν να εξερευνήσουν αυτή την αρχαία αστρολογική τεχνική.

Στα πέντε βιβλία του Carmen Astrologicum εμπεριέχεται όλη η αστρολογική γνώση της αρχαίας εποχής, από το Α ως το Ω. Για το λόγο αυτό, το έργο του Δωρόθεου είναι αναμφισβήτητα η θεμελιώδης πηγή στην οποία βασίστηκε ο περίφημος αστρονόμος Κλαύδιος Πτολεμαίος για να συγγράψει την Τετράβιβλο, καθώς και όλοι οι μεταγενέστεροι που ασχολήθηκαν με την αστρολογία-αστρονομία.

Η β΄ έκδοση του βιβλίου Ωριαία Αστρολογία-Τα χαμένα κλειδιά βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Το βιβλίο αυτό είναι σίγουρα γνωστό στους περισσότερους και τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμεύσει ως πολύτιμος οδηγός σε όλους όσους θέλησαν να εξερευνήσουν την πανάρχαιη αστρολογική τεχνική της ωριαίας αστρολογίας.

Το βιβλίο Παραδοσιακή Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή είναι ένα αστρολογικό εγχειρίδιο στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι αστρολογικές τεχνικές που προέρχονται από τα βάθη των αιώνων. Η ύλη του είναι δοσμένη σε μορφή πινάκων, και αυτή του η δομή το καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε απαιτητικού μελετητή της αστρολογίας.

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι μία χρηματιστηριακή άνοδος ή ύφεση, είτε αυτή διαδραματίζεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είτε στο ΧΑΑ; Το βιβλίο Χρηματιστηριακή Αστρολογία αποτελείται από δύο μέρη. Το καθένα είναι γραμμένο από διαφορετικό συγγραφέα και, επιπλέον, χειρίζεται το θέμα της χρηματιστηριακής αστρολογικής ανάλυσης και πρόβλεψης από εντελώς διαφορετική σκοπιά.

© Copyright 2007. Το υλικό των βιβλίων της Δ. Γιαννακοπούλου διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει ή να εκτυπώσει την ύλη που έχει επιλεχθεί. Τα κείμενα των βιβλίων αυτών, προκειμένου να αναδημοσιευθούν ή να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να συνοδεύονται από την αναφορά σε εμφανές σημείο – κατά προτίμηση πριν την έναρξη του κειμένου- του ονόματος της συγγραφέως και της ιστοσελίδας www.astrothesaurus.gr.
Όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς το κουίζ, θα έχετε εμπλουτίσει τις γνώσεις σας στον ελληνικό αστρολογικό τρόπο σκέψης